Werkwijze

U kunt uw kind of uzelf aanmelden via de telefoon of het aanmeldingsformulier op deze pagina.Het kan voorkomen dat u de voicemail krijgt. Spreek dan gerust een boodschap in.

Na aanmelding volgt een kort telefonisch onderhoud om uw aanmelding te bespreken. We overleggen of u eerst als ouder(s) een afspraak maakt of dat de eerste afspraak direct in het bijzijn van uw kind plaatsvindt. In principe coach ik in aanwezigheid van een ouder omdat het kind het nooit helemaal alleen kan doen en ook van de ouders de nodige support moet krijgen. Voor uw kind is dat bovendien prettig en veilig!

Tot slot vraag ik u, als u dat nog niet heeft gedaan, even onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Hierdoor kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag. Samen ontdekken we dan wat in uw situatie het beste werkt en waarmee u uw kind thuis verder kunt helpen. Vaak wordt na 1 sessie al zoveel in het werk gezet dat er alweer wat ruimte is voor meer balans en rust bij uw kind en uw gezin.

Aan het eind van iedere coaching bespreken we wat er nog meer nodig is. Wanneer daar aanleiding voor is of wanneer andere hulp beter aansluit, wordt u doorverwezen.

Zie verder Algemene voorwaarden

Tarieven

Onderdeel Tarief
Coaching 57,50 per sessie

Een coaching gesprek duurt 60 minuten. In overleg kan een afspraak langer duren. Tot 24 uur van tevoren kunt u kosteloos een afspraak annuleren. Daarna wordt het tarief van een coaching sessie in rekening gebracht.

Aanmelding coaching