Over mij als kindercoach

Voor mij is ieder kind uniek. Je mag zijn wie je bent. Door het kind te respecteren zoals het is, creŽer ik ruimte voor ontwikkeling en geef ik vertrouwen om weer met plezier in het leven te staan. Mijn aanpak is helder, nuchter, vakkundig en praktisch. Ik werk met oprechte aandacht, humor en veel enthousiasme! Het is fijn om samen met de ouders een steentje bij te mogen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

Mijn naam is Martinique Gerrits-Konijn. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Samen met onze hond, poes, konijn, twee varkens en drie paarden wonen wij op Laaghalerveen. Daar is ook de praktijk. 

Ik zie steeds meer kinderen die in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen. Niet alleen op het gebied van leren, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Op school of thuis is niet altijd de mogelijkheid om de benodigde begeleiding te bieden. Voor deze kinderen en ouders kan ik iets betekenen.

Mijn ruime ervaring op het gebied van o.a. het coachen en motiveren van mensen, communiceren, presenteren, plannen en organiseren vormde een gedegen basis voor de opleiding tot kindercoach die ik volgde bij Centrum Tea Adema te Burgum. Als gecertificeerd kindercoach en Ik leer leren-trainer heb ik de onderstaande opleidingen en trainingen gevolgd.

  • Basisopleiding kindercoach
  • Vervolgopleiding Oplossingsgericht werken en kids' skills
  • Vervolgopleiding Opvoedcoaching voor kindercoaches
  • Vervolgopleiding Systemisch/contextueel werken voor de kindercoach
  • Vervolgopleiding Kindercoach in verlies en echtscheidingssituaties
  • Opleiding tot gecertificeerd coach en trainer Ik leer leren
  • Workshop voor professionals: Individuele (opvoed-)opstellingen via vloertegels, Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding, Marianne Langemeijer
wegwijzer-gecertificeerd